Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові презентували нову авіакомпанію «АТЛАСДЖЕТ УКРАЇНА»: розпочне польоти вже в травні

Сьогодні, 4 квітня, у міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького урочисто презентували новостворену українськуавіакомпанію «АТЛАСДЖЕТ УКРАЇНА», що є афілійованим представником Atlasjet Airlines (Туреччина) в Україні. Свою льотну діяльність вона розпочне вже в травні.

Як розповів генеральний директор Авіакомпанії «АТЛАСДЖЕТ УКРАЇНА» Сергій Підгородецький, наразі авіакомпанія завершила процес сертифікаційних заходів з отримання сертифікату експлуатанта з правом виконання комерційних пасажирських та вантажних перевезень. Вже наступного тижня  подаватиме заявку в Міністерство інфраструктури на отримання напрямків.

Наразі повітряний флот авіакомпанії налічує три літаки типу Airbus (A 320). Аеропорти базування – міжнародний аеропорт«Львів» імені Данила Галицького та мінародний аеропорт «Бориспіль». Стратегічна політика авіакомпанії полягає в наданні повного пакету повноцінних послуг для авіапасажира – бортове харчування, безкоштовна реєстрація на авіарейси, безкоштовне перевезення багажу до 40 кг і поклажі пасажира до 10 кг. В літаках є бізнес та економ класи.

Як зауважив президент AtlasjetAirlines (Туреччина) Алі Мурат Ерсой, вони тільки-но розпочали вкладати інвестиції, тому вже у 2015 році повітряний флот «АТЛАСДЖЕТ УКРАЇНА» має налічувати до 10 літаків.

Також він наголосив на тому, що компанія пропонуватиме своїм клієнтам послуги за доступними цінами і хорошою якістю. І додав, що в майбутньому в Україні хочуть створити льотну академію, щоби готувати своїх спеціалістів.

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ