Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройшов міжконфесійний молебень за єдність України. Фото

Сьогодні, 4 травня поруч із входом до міської ради, відбувся міжконфесійний молебень за єдність України, місто та городян. Також під час молебню вшанували Героїв небесної сотні. Очолило богослужіння духовенство Римо-католицької церкви.

Міжконфесійний молебень на День міста, став доброю традицією, що об’єднує представників духовенства усіх конфесій міста. "Цього року таку молитву очолило духовенство Римо-Католицької церкви, а також брали участь представники всіх конфесій міста", - розповів Євген Бойко, працівник управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Під час спільної молитви за місто та городян, духовенство особливо відзначило нелегкий час, що настав для України, та спільно помолились за благополуччя усіх вояків, що боронять Українську землю на південному-сході.

На спільну молитву зібралось близько трьохсот жителів міста.

Нагадаємо, у зв’язку з дводенним трауром в Україні за героями, які загинули в ході антитерористичної операції та за загиблими в ході трагічних подій в Одесі, усі святкові заходи присвячені 758-річчю Львова скасовано.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ