Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові смолоскипним маршем відзначили 104-у річницю від дня народження Степана Бандери

1 січня 2013 року у Львові за організаційної підтримки Львівської міської організації «Студентська Свобода» та молодіжної громадської організації «Сокіл» відбулася смолоскипна хода, приурочена 104-й річниці від дня народження Героя України Степана Бандери, повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Хода розпочалася біля Львівської обласної ради і завершилася мітингом біля пам’ятника Степанові Бандері. Учасниками акції стали понад 200 молодих українських патріотів.

Під час виступу на мітингу голова Львівської «Студентської Свободи» Андрій Пшик зазначив: «Дорогі побратими і посестри, 1 січня ми вже традиційно відзначаємо день народження одного з провідників української нації – Степана Бандери. Ця непересічна особистість здійснила переворот у свідомості українців, зумівши в складний час охопити тодішнє гниле суспільство твердою Ідеєю Нації. Хоча пройшло багато часу, проте бандерівський дух є актуальними й сьогодні. Наше завдання продовжити починання Степана Бандери та інших націоналістів, які боролися за Українську державу. Головною метою діяльності має бути боротьба за душу людини як за найбільшу внутрішню святиню нації. У наших серцях має жервіти два почуття - любові і ненависті. Любові до своєї Батьківщини і ненависті до зла, що оточує українську націю».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ