Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сталось революційне ДТП. Фото

1/2
У Львові десь о 13.30 на перехресті вулиць Князя Романа та Фредра сталася аварія: хлопці в балаклавах на сірій Хонді марки «Acura MDX», в якої були зірвані номерні знаки, врізалися в Volkswagen Caddy.

В Акурі сиділо кілька молодиків в масках. Цю автівку нині було помічено на вулицях міста: гучно ввімкнувши музику, хлопці катались, визираючи через вибите заднє вікно і вигукували різні гасла.

Тепер ось, за словами очевидців, їхный водій не впорався із керуванням: врізався в автівку, що їхала попереду. Пошкодження у VolkswagenCaddy є незначними.

Як розповіли очевидці, коли сталася аварія, горе-водія і його пасажирів витягли з автівки і почали допитувати, хлопці відмовчувались. Міліції на місце ніхто не викликав, як кажуть люди, «її вже нема». Тому ситуацію вирішили врегулювати самі: хлопці із постраждалої автівки посадили винуватців в свою машину і кудись повези.

Додамо, що «AcuraMDX» продовжує залишатись покинутою на вулиці. Задні вікна побиті, в замку запалювання є ключ, всередині легковика кілька «коктейлів Молотова», палиці і пуста пляшка з-під пива.Люди кажуть, що автівка, вочевидь, поцуплена, бо зірвані номерні знаки. На лобовому склі машини є страховий поліс, оформлений на львів’янку М.І.

Фото з ФБ Ярема Дух

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ