Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вкотре пошкодили болларди. Цього разу сміттєвоз. Фото

У вівторок, 13 травня, було пошкоджено відразу два болларди, що обмежують в'їзд транспорту в центральну частину міста.

На вулиці Руській сміттєвоз компанії AVE пошкодив боллард, намагаючись проскочити за трамваєм. За словами очевидців, внаслідок ДТП боллард значно пошкоджений та не опускається. Аби водій вантажівки зміг вирулити з вулиці Руської, довелось демонтувати стовпці на тротуарі.

Також пошкодження зазнав болгар на вулиці Братів Рогатинців. Легковик, намагаючись проскочити, врізався у піднятий боллард. В наслідок ДТП пошкоджено передній бампер та радіатор автомобіля, сам боллард не зазнав значних пошкоджень.

Радник міського голови з питань велоінфраструктури Олег Шмід наразі не зміг прокоментувати інцидент з боллардами. Після запитання про болларди він, посилаючись на те, що перебуває на нараді поклав слухавку, обіцяючи прокоментувати пізніше.

Нагадаємо, болларди в центральній частині міста працюють у тестовому режимі менше місяця. За цей час один із боллардів був пошкоджений каретою швидкої допомоги. Витрати на ремонт, 2 500 гривень, відшкодувала страхова компанія. Також сталось ДТП на вулиці Руській, коли водій легкового автомобіля забув поставити автомобіль на ручне гальмо та вийшов з автомобіля, котрий пізніше скотився та врізався у піднятий боллард.

Фото - група "Дайте пройти" у Фейсбук

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ