Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові влаштували переможний парад на підтримку збірної України

У Львові провели парад на підтримку збірної України з футболу «Україно! Львів з тобою!». В заході взяло участь близько тисячі осіб.

Це було справжнє видовище. Попереду прямували хлопці та дівчата в синьо-жовтих футболках з прапорами, діти в вишиванках. Далі – колона велосипедистів та байкарів.

За словами байкера клубу «Галичична» Геника, мотоциклісти вирішили підтримати флеш-моб з огляду на емоційність та патріотизм дійства. Відтак, в параді взяло участь 30 мотоциклістів.

Також в дійстві взяли участь дівчата-вболівальниці, діти-гуртківці львівських УДЮМКів у вишиванках, волонтери, розмальовані у кольори української збірної, всі охочі львів'яни та гості міста.

Парад розпочали під звуки симфонічного оркестру. Пройшлися урочистою ходою від пл. Міцкевича до пл. Ринок. Люди вигукували гасла та тримали в руках синьо-жовті повітряні кульки та прапори.

«Україна – чемпіон. Україно, Львів з тобою!», – вигукували вболівальники.

Закінчився парад на пл. Ринок. Там зімітували футбольний матч Україна – Франція, який нині відбудеться у Донецьку. У футбол на ходулях грали актори Львівського театру «Воскресіння». Троє акторів – збірна України, інші троє – команда Франції. Відтак, гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь України.

Як зазначили організатори, Львів вірить в перемогу України»,– наголосили вони.

Фото - Йосип Марухняк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ