Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вшанували учасників бойових дій

1/3
Ветерани Афганістану, учасники бойових дійнатериторії інших держав пройшли урочистою ходою вулицями Львова. Так у Львові 15 лютого розпочалися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 25-ої річниці виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

У них також взяли участь представники громадських організацій, рідні та близькі учасників бойових дій. Від депутатського корпусу Львівської обласної ради у заходах взяв участь депутат Львівської обласної ради, голова постійної комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської обласної ради Олег Рісний.

Під час урочистої ходи відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку.

Потім усі учасники заходу зібралися біля пам’ятного знаку "Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979 – 1989 рр.". Тут відбулося покладання квітів, після чого настоятель храму Петра і Павла військовий капелан отець Степан Сус відслужив панахиду за полеглими в Афганістані.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять жителів Львівщини, полеглих в Афганістані в 1979 – 1989 рр., а також помолилися за живих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ