Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові закликали рубати українофобів "сокирою" - за Ющенка

Завдяки вірі та боротьбі УПА постала незалежна Україна. Я бажаю здоров'я ветеранам УПА, щоб дожити до того дня, коли Україна стане такою, за яку ви боролися. Про це сьогодні, 14 жовтня, під час віче у зв’язку із 67-річницею УПА заявив голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

 

За його словами, Львівська обласна рада робить все належне для ветеранів УПА. На останній сесії Львівська обласна рада звернулася до Президента із пропозицією визнати своїм указом ветеранів УПА борцями за незалежність України, встановити 14 жовтня Днем української армії і скасувати День захисника Вітчизни,  заснувати орден імені Степана Бандери, нагородити Степана Бандеру званням Герой України посмертно.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий побажав ветеранам УПА здоров'я, а Україні єдності. У свою чергу генерал армії, отаман реєстрового козацтва Василь Павлечко запевнив, що козаки – сила, яка здатна побудувати справжню українську державу.

 

На завершення ведучий віче закликав рубати сокирою україножерів, а сокирою повинен стати голос кожного виборця на президентських виборах за правдивого українця Віктора Ющенка.    

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ