Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові здійснили другий квітневий чин – «Я паркуюсь як окупант». Фото. Відео

У Львові продовжують боротись із неправильним паркування. Активісти провели чергову акцію проти не правильного паркування. Водії-порушники отримали наліпки: «Я паркуюсь як окупант». Про це на Фейсбуці повідомив активіст Олег Радик.

«У суботу бригада повільного реагування "Паркувальний сектор" здійснила другий квітневий чин. Обклеїли львівських рагулів паркування наліпками "Я паркуюсь як окупант", зауважу, по просьбах трудящихся акція пройшла у центрі міста. Пішла десь сотка наліпкоаргументів. З позитиву - прийшли нові люди, нас було більше 10, з негативу - багато хто боїться камери, чи фотоапарата. Тобто помсти рагуля. Успокійтесь, шановні. Всі рагулепорушенння пишуться на фото чи відео. Прізвища наших "героїв" і клички їх собак, і ім’я коханої тещі в нас у базі. Будь-яке насильство до членів гуртка буде покарано не Аваковими.

Почалась співпраця з рядовими ДАІшниками. Вони радо розрулювали певні ситуації шляхом складання протоколів на порушників. Дайці зараз бояться народ, особливо нарваних його представників, які трясуть новими майданівськими посвідченнями. Будемо вчити і трясунів і дайців культури Львова. Наступний рейд - в білий день по центру королівського міста Лева.


Відео Назар Андріюк

Не будь бидлом! Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.

Фото з архіву активістів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ