Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова відкрили Великодню майстерню

У центрі Львова розпочався п'ятий Великодній ярмарок. Цьогоріч організатори встановили 101стилізовану під дерев’яний будиночок крамницю. Триватиме ярмарок до 12 травня.

Цьогоріч на Великодньому ярмарку діє три сектори. У секторі із сувенірами відбуватиметься продаж прикрас, аксесуарів, вишиванок та різноманітних виробів ручної роботи. У гастрономічному відвідувачі зможуть поласувати стравами і солодощами різних національних кухонь. Також на ярмарку розміщена «Великодня майстерня» з виставкою і майстер-класами від народних майстрів з різних міст України. Протягом ярмарку тут будуть представлені гончарство, ковальство, кераміка ручної роботи, вишивка, ткацтво, килимарство, соломо- і травоплетіння, лялькарство тощо.

Прикрасили ярмарку жовто-синьою квітковою аркою та триметровою Великодньою писанкою, довкола котрої облаштували зоокуточок з кроликами і свійськими птахами.

Майстер-класи народних майстрів відбуватимуться щодня, з 12:00 до 19:00. Великодній ярмарок на проспекті Свободи триватиме до 12 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ