Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

В квітні-травні планують провести першу хвилю демобілізації

В квітні планують провести демобілізацію військовослужбовців, котрі з березня минулого року відстоюють східні рубежі України в зоні АТО. Під демобілізацію підпадають солдати та офіцери, котрі були мобілізовані до лав ЗСУ та інших формувань з першою хвилею мобілізації. Про це розповів Валерій Магиляс, головний спеціаліст відділу обліково-мобілізаційної роботи Львівського обласного військового комісаріату.

"Я не можу назвати кількість військовослужбовців, котрих буде демобілізовано, однак, варто зазначити, що з першою хвилею мобілізації на Львівщині було призвано близько однієї тисячі військовозобов’язаних", - розповів Валерій Магиляс.

За його словами, військовослужбовців буде демобілізовано згідно з відповідним указом президента протягом квітня-травня 2015 року.

"За всіма військовослужбовцями, котрі були мобілізовані, зберігаються їх робочі місця. За чинним законодавством, усі роботодавці зберігають за мобілізованим працівником його робоче місце протягом року, однак, зараз ведуть дискусії про внесення змін до закону, аби продовжити цей термін", - уточнив Валерій Магиляс.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ