Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від початку року на водоймах Львівщини загинули 29 осіб

За оперативними даними від початку року у Львівській області втонули 29 осіб, четверо з яких - діти. Про це сьогодні, 12 червня, розповів Роман Фіца, начальник Львівської центральної рятувально-водолазної служби.

За його словами, проблемними водоймами залишаються різноманітні затоплені кар’єри та технічні водойми, купання в котрих заборонено. 

"Ясниський кар'єр залишається традиційно проблемною водоймою. Це промисловий об’єкт, на якому заборонено купатись. В ньому трапляються земснаряди, кабелі зі струмом, технічне сміття. Не менш проблемне питання глибин, адже в деяких місцях водолазам важко навіть знайти тіла, не кажучи про порятунок людини", - зазначив Роман Фіца.

За його словами, подібні водойми обладнанні попереджувальними знаками та шлагбаумами, однак люди їх ігнорують.

Також Роман Фіца зазначив, що мобільна рятувальна група уже четвертий день поспіль виїжджає на виклики про потопельників. Загалом від початку року у Львівській області втонуло 29 людей, з них четверо - діти.

Протягом попередніх років відпочинок закінчився трагедією для 94 осіб у 2013 році, з них 13 дітей. В 2012 році - 99 осіб, в тому числі 17 дітей. 2011 рік забрав життя 104 осіб, з них 9 дітей.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ