Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Вночі вандали повалили і підпалили уклінні хрести на Миколаївщині

Вночі вандали повалили і підпалили уклінні хрести на Миколаївщині. Про це Гал-інфо повідомили в Вознесенській єпархії Української православної церкви.

Вночі, 7 березня, невідомі знову вчинили акти вандалізму над уклінними хрестами в Первомайському та Арбузинському районах Миколаївської області.

Уклінний хрест, розташований на кордоні Первомайського та Арбузинського районів, був повалений, облитий рідиною для розпалювання і підпалений. Але, слава Богу, залишився неушкодженим.

Уклінний хрест, розташований на трасі в районі с. Семенівка Арбузинського району, був спиляний, облитий рідиною для розпалювання і підпалений. Також біля поваленого хреста були розкидані провокаційні листівки: «Звільни країну від духовного рабства».

- У той час, коли наші чоловіки, сини гинуть на війні, здорові мужики, не маючи ні честі, ні совісті, ні здорового розуму дозволяють собі робити такі дії вандалізму. Ці дії, на жаль, як завжди будуть пропущені повз відомості, на них не звертатиметься увага, - заявили в прес-службі Вознесенської єпархії.

За даними фактами вандалізму Правлячий архієрей у черговий раз звернувся до Правоохоронних органів для з'ясування обставин скоєного злочину.

Нагадаємо, раніше, 30 грудня 2014 року, були здійснені подібні акти вандалізму.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ