Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Я впаду, але львівського шоколаду скуштую!, – луганчани про Дні Львова

1/3
Луганчани прокоментували Гал-інфо, як вони сприйняли Дні Львова», які пройшли в Луганську 11–12 листопада.

«Проходила повз площу Героїв ВВВ (Великої Вітчизняної Війни) під час відкриття, проте підійти не було часу. Бачила тільки рекламні афіші із зображенням Львова. Дуже красиве місто, дуже хочу тепер туди поїхати», – зазначила працівник профспілки Надія.

 

«Мав дуже багато роботи, тому про Дні Львова дізнався тільки зі ЗМІ, –  розповів відеооператор одного з вишів Луганська Олександр.

 

«Від управління освіти прийшов наказ привести на відкриття Днів Львова учнів 9 та 10 класів нашої школи. Що пішли – не пошкодували. Було близько 100–120 глядачів. На дегустацію горішків, кави та шоколаду стояли черги по 20 осіб. Вистава почалась із запізненням десь на хвилин 15 та тривали близько півгодини. Все було дуже яскраво. Виступив луганський танцювальний колектив та львівський театр «Воскресіння» на ходулях. Загалом отримали купу позитивних емоції. Наступного дня на дегустацію шоколаду привела свою донечку», – розповіла вчителька Наталія.

 

«Був на концерті, що проходив першого дня. Він тривав всього 20-30 хвилин. Публіка постійно змінювалась. Одні йшли, другі приходили. Але постійно було десь 70 чоловік. Різного віку від малечі – до пенсіонерів. Незважаючи на те, що все було трохи хаотично, постійно стояли черги за кавою та шоколадом. Одна старенька навіть сказала: «Я впаду, але львівського шоколаду скуштую!», – розказав працівник МВС Олександр.  

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ