Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Янукович привітав ювілейний Форум видавців у Львові. Фото

Учора, 11 вересня, в Львівській філармонії відбулась урочиста академії з нагоди 20-річчя Форуму видавців. Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко зачитав привітання від Президента України Віктора Януковича.

Також участь у заході взяли високопосадовці Польщі – Міністр культури і національної спадщини Республіки Польщі Богдан Здроєвський, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польщі в Україні Генрик Літвін.

Також був Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польщі Маркіян Мальський.

Окрім того, були представники місцевої влади – перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий.

Власне, під час свого виступу Костянтин Грищенко зачитав вітання від Президента України Віктора Януковича. «Шановні друзі! Сердечно вітаю вас з нагоди відкриття «Форуму видавців» у Львові. За 20 років цей захід став визнаним осередком культурного, інтелектуального життя суспільства, наочним відлунням новацій у навколосвітній і в літературній сферах. Форум переконливо доводить, що книжка посідає важливе місце у житті кожного з нас, засвідчує зразкову якість українських видань, зростаюче міжнародне визнання наших авторів. Держава і надалі буде продовжувати вживати заходів з підтримки вітчизняного книговидання, стимулюючи економічну активність у галузі. Щиро зичу учасникам цього свята книги добра, успіху, нових творчих здобутків»,– йшлося у вітальному листі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ