Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З вокзалу до центру Львова на «Лексусі» за 20 гривень – мрія туриста

Сьогодні, 27 жовтня, до центру Львова з вокзалу можна було дістатися на автівках представницького класу – за 20 гривень. Таку нагоду мали приїжджі львів’яни та гості міста. Такою акцією учасники «Туристичного руху Львова» намагалися привернути увагу міської влади до таксоперевезень туристів у Львові.

 

За словами учасника акції, співвласника мережі ресторацій у Львові Юрка Назарука, метою такої акції є підтримка якості обслуговування пасажирів таксі, запровадження чесних і фіксованих тарифи на їхні послуги біля залізничного вокзалу. Адже часто трапляється так, що турист викладає з кишені більше як 50 гривень за проїзд у таксі до центру Львова, хоча насправді така послуга коштує приблизно 20 гривень, - додав Юрко Назарук.

 

Біля вокзалу стояло близько 20 іномарок з наклейками «чесне таксі», які довозили усіх охочих до центру міста за 20 гривень. Водіями таких таксі були власники готелів, ресторанів та бізнесу, який розрахований на туристів.

Також Юрко Назарук розповів, що учасники Туристичного руху Львова надіслали листа міському голові Львова Андрію Садовому, голові Львівської ОДА Миколі Кмітю, начальнику УМВС у Львівській області Василю Пісному, у якому вимагають забезпечити цивілізовані умови для користування послугами таксі на території, прилеглій до Львівського залізничного вокзалу та аеропорту.

«Наші підприємства працюють у галузі, що прямо залежить від розвитку туризму у Львові та залежить від туристичної атрактивності міста, власне тому ми вважаємо, що хамство, неринкові умови, відсутність безпеки та якісних транспортних послуг всіляко заважає та позитивно не сприяє збільшенням туристичних потоків до Львова. Ми вважаємо, що вокзал та аеропорт теж формують перше враження для всіх гостей міста», – з листа учасників «Туристичного руху» міським посадовцям.

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ