Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За останню добу в Україні сталось 425 пожеж

1/2
За останню добу в Україні сталось 425 пожеж. Так, 4 серпня у Дніпропетровській області на території Новомосковського військового лісництва (Міноборони) спалахнула лісова пожежа, яка до кінця дня розповсюдилась на площу понад 300 га. Про це повідомляє МНС України.

Для посилення угруповання МНС, залученого для ліквідації пожежі у Дніпропетровську, до місця надзвичайної ситуації було додатково направлено особовий склад та техніку від Головних управлінь МНС в Запорізькій, Полтавській та Харківській областях, а також гелікоптер Мі-8 з водозливним пристроєм.

Штабом з ліквідації пожежі, з урахуванням можливих напрямків її розповсюдження, здійснено перерозподіл залучених сил і засобів та організовано гасіння на найбільш небезпечних напрямках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.Станом на 7 год. 5 серпня завдяки оперативно вжитим заходам вдалося локалізувати пожежу по всій території.

Нагадаємо, що у зв’язку з критичною ситуацією із спекою в державі, Президент України Віктор Янукович скликав екстренне засідання РНБО.

На фото пожежа у Луганській області. (Фото - МНС). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ