Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Заступник міністра АПК відвідав Львівщину з робочим візитом

26 травня заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський в ході робочого візиту до Львівської області відвідав ТзОВ «Галфрост», що спеціалізується на переробці та заморозці ягідної продукції, підприємство "Агрофрутіка Бишків", а також сімейну твариницьку ферму Володимира Хруща. Про це повідомляє журналіст Гал-Інфо.

Унікальною особливістю підприємства ТзОВ «Галфрост» є той факт, що все обладнання, система менеджменту та контролю якості, технології виробничих циклів походять з країн Європейського Союзу і відповідають найвищим світовим стандартам.

«Окрім переробки та заморозки ягідних культур, підприємство займається культивуванням нових сортів ягід, що в подальшому вирощують на полях Львівської області. У нас високі вимоги щодо технології та якості вирощування і збирання ягідної продукції. Тобто, це вимоги до українських виробників – фермерських господарств та дрібних селянських господарств», - зазначив директор ТзОВ «Галфрост» Анатолій Ключко.

Також Ярославу Краснопольському продемонстрували новий вид продукції: ягоди в шоколаді, котрі в малих кількостях виготовляє підприємство. «Наразі для нас це скоріше хобі. В нас є невеликий цех для виготовлення цукерок», - розповів директор підприємства.

Також Ярослав Краснопольський відвідав поле, де "Агрофрутіка Бишків" на 50 гектарах вирощує полуницю. «Дуже важливо, щоб в Україні розвивались такі господарства. Понад 500 людей тут забезпеченні сезоною роботою, а це значить, що вони можуть працювати на рідній землі замість відправлятись на заробітки в Польщу», - наголосив Ярослав Краснопольський.

Окрім того, під час робочого візиту Ярослав Краснопольський ознайомився з сімейною фермою Володимира Хруща. «Стратегічне завдання міністерства підтримувати малі та середні агропідприємства», - наголосив він під час свого візиту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ