Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра поховають львівських медиків, що загинули в зоні АТО

1/3
Завтра, 25 лютого, відбудуться похорони трьох військових окремої медичної роти імені Пирогова Національної Гвардії України, що загинули в зоні АТО. У зв’язку з похоронними процесіями, будуть часткові перекриття руху транспорту у місті. Мешканців просять з розумінням поставитись до ситуації, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Тіла загиблих прибудуть у Львів та область сьогодні ввечері.

Прощання з загиблим Дмитром Лагуновим (6 березня 1976 року народження  – 9 лютого 2015 року) відбудеться сьогодні ввечері у Храмі св Трійці, що на вул Тершаківців, 9.

Тіло загиблого Василя Задорожного (11 жовтня 1965 року народження – 9 лютого 2015 року) буде доставлено до будинку, де він проживав, за адресою: вул Вернадського, 28. Та ввечері відбудеться прощання.

Тіло загиблого Тараса Кончевича (28 жовтня 1979 року народження – 9 лютого 2015 року) буде перевезено в село Щирець.

Завтра, 25 лютого, прощання з Героями відбудеться о 12.00 у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Після цього процесія з домовинами вирушить пішою ходою на Личаківське кладовище, де о 13.00 відбудеться чин похорону на полі почесних поховань №76. Відтак, за маршрутом ходи будуть часткові перекриття руху транспорту: вул Театральна – пл. Ринок – вул Руська – вул Підвальна - вул Винниченка – вул Пекарська – Личаківське кладовище. Мешканців міста просять з розумінням поставитись до тимчасового обмеження руху транспорту. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ