Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Азаров вилаяв нардепа: наказав охороні вивести його із залу. Відео

Прем'єр Микола Азаров вигнав з засідання депутата Верховної Ради від УДАРу Сергія Капліна. Це сталося вже після його вступного слова, коли пряма трансляція закінчилася.

"Не дозволю  порушувати регламент роботи Кабміну. Ви зірвали роботу Верховної Ради, і зараз пропонуєте зірвати роботу Кабінету міністрів!" – обурився він.


Відео з youtube користувача 5channel.

"Ніякі мандати не повинні використовуватися.  Охорона, будь ласка, я на себе беру відповідальність! Виводьте його з зали!!!" – закричав Азаров.

"Такої наглості…. Ніякі мандати не повинні використовуватися для зривання роботу уряду", – закричав він.

Під час засідання звучала доповідь про подолання наслідків снігового колапсу, повідомляє Ліга.

Депутат намагався взяти участь в обговоренні і попросив слова. Азаров не дозволив йому це зробити.

Крім того пізніше прем'єр заявив, що надалі присутність депутатів на засіданні уряду має узгоджуватися особисто з ним.

Як пізніше повідомивІнтерфакс, Азаров розсердився через спробу депутата поставити запитання главі Держслужби з надзвичайних ситуацій Михайлу Болотських, який виступав зі звітом по ліквідації наслідків сніжної стихії.


Відео з youtube користувача newsliga.

"Прем'єра розлютив той факт, що я хотів від імені українського народу поставити запитання керівництву Держслужби про готовність убезпечити українське суспільство від можливої повені", - сказав Каплін.

"Я також хотів звернутися до прем'єра, щоб той звернувся до президента й звільнив декількох керівників міністерств, які повністю відповідальні за те, що сьогодні ми зіштовхнулися з негодою буквально один на один", - сказав депутат.

На думку "ударівця", глава держави має негайно звільнити керівництво Київської міськдержадміністрації, Міністерства інфраструктури, МВС, Держагенції автомобільних доріг, "Укрзалізниці".

Українська правда, відео ЛIГАБiзнесIнформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ