Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Стрийського зенітно-ракетного полку привезли новобранців

8 листопада у зенітно-ракетному полку повітряного командування «Захід» прийняли молоде поповнення. Зокрема, у Теребовлянському ордена Олександра Невського Стрийському зенітно-ракетному полку молодих армійців зустрів командир частини полковник Сергій Бутримович.

Він розповів про історію, службові завдання військового формування. На шикуванні полку начальник штабу підполковник Руслан Пужанівський зачитав наказ про зарахування новоприбулих до списків військової частини. З цього моменту юнаки переходять на усі види забезпечення, передбачені для військовослужбовців строкової служби. Після урочистого маршу молодому складу показали казарми, навчальні класи, їдальню, зразки озброєння та техніку.

Незабаром – після кількатижневого курсу молодого бійця – армійці складуть присягу на вірність Україні. Загалом військове формування поповнило сто сім військовослужбовців.

Довідка.

16 березня 1998 року Указом Президента України №195/98 за бойові заслуги, мужність і високий професіоналізм особового складу при виконанні бойових завдань в мирний час, а також з метою виховання молоді на бойових традиціях старших поколінь, частині присвоєно почесне найменування «Теребовлянська».

18 березня 1998 року – вручено Бойовий Прапор.

Виконує завдання з охорони державного кордону та важливих стратегічних об’єктів.

Відео - Андрій Стаськів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ