Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Патрульні затримали 3 автобуси "штурмовиків" Львівської облради

Учора, 30 березня, близько 17 години, патрульні спільно з працівника Головного Управління національної поліції у Львівській області виявили на вулиці Винниченка автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, в який саме здійснювали посадку особи, причетні до подій під Львівською обласною радою та завдання тілесних ушкоджень 11 працівниками поліції. Про це йдеться у повідомленні патрульної поліції Львова.
Фото - Гал-інфо.

Аби уникнути подальших провокацій, 13-ох осіб доставили у Пустомитівський відділ поліції.

Також близько 18.00 на трасі Київ-Чоп патрульні, отримавши в орієнтування два транспортні засоби, а саме Volkswagen LT та Mercedes-Benz, які теж причетні до раніше згаданих подій, виявили ці два транспортні засоби і негайно зупинили.

Водії віком 29 та 34 років виявилися мешканцями Київської області. Вони повідомили, що їх найняли, аби перевезти групу осіб до Львова на спортивні змагання. Ці громадяни були одягнені у звичайний цивільний одяг, а під стінами обласної ради переодягнулися в одяг «Національна дружина».

В одному з автобусів перебували 20 осіб віком 20-28 років, а в другому – така ж кількість осіб спортивної зовнішності, агресивно налаштованих до поліцейських. На місце події прибув спецпідрозділ, і в їхньому супроводі даних осіб доставили у Буський відділ поліції. Зазначені особи є мешканцями Чернівецької, Івано-Франківської, Дніпропетровської та Київської областей, а також міста Києва. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, вчора відбулися сутички у Львівській обласній раді. Охорону публічного порядку забезпечували близько ста правоохоронців. 11 працівників поліції звернулися за медичною допомогою, з них дев’ять – це патрульні міста Львова, двоє інших – працівники Галицького відділу поліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ