Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Росії розтоптали прапор США та закидали яйцями американських панків. Відео

Кубанська молодь закидала музикантів з групи Bloodhound Gang тухлими яйцями і гнилими помідорами. Ця акція стала відповіддю на скандальну витівку бас-гітариста групи, який осквернив російський прапор, виступаючи в одеському клубі «Ібіца».

Про це повідомив сайт russian.rt.com.

Після виступу в Україні американці вирушили на фестиваль KUBANA в Анапу. Однак Краснодарський край зустрів музикантів акцією протесту. Біля стін готелю, в якому зупинилася група, зібралися молоді активісти, які закликали американців їхати додому, закидавши їх гнилими овочами і тухлими яйцями.

Фото: twitter @antkachev.

Резонансна історія викликала гостру реакцію російської влади. З коментарем з приводу інциденту виступив губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов.


Відео з youtube користувача Anapainfonews.

«Кубанська молодь влаштувала їм "гідні" проводи - закидали тухлими яйцями і помідорами. З готелю їм довелося бігти просто ганебно - через чорний хід, але й там їх зустрічали. І в аеропорту теж. Ця реакція молоді відверто порадувала. Молодці! Ще легко відбулися. За такі викрутаси треба було їх взагалі за грати посадити. Приємно, що і ті, хто приїхав на «KUBANA» заради цієї групи, освистали покидьків. У нас патріотизм вище музичних пристрастей», - написав Ткачов у своєму Twitter.


Відео з youtube користувача
RT Russian. На відео обурені молодики топчуть та плюють на прапор США.

Він також висловив надію на те, що організатори російських концертів Bloodhound Gang оголосять їм довічний бойкот, запевнивши, що група ніколи не буде виступати на кубанській землі.А депутат Держдуми Михайло Маркелов закликав заборонити надалі в'їзд американської групи на територію Росії.

«Вони повинні понести покарання, відповідне нашому законодавству. Ми повинні вжити заходів, щоб ця група стала не в'їзний на територію Російської Федерації. І, звичайно ж, це не робить честі Сполученим Штатам Америки», - зазначив депутат.

 


ВІдео з youtube користувача byMrWolf.

Як повідомляє «Комсомольська правда-Кубань», «перед вильотом Bloodhound Gang з Анапи, на учасників музичного колективу напала група чоловіків».

«Близько першої години дня група приїхала в аеропорт. У якийсь момент, коли музиканти сиділи в бізнес-залі, до них підійшли п'ять козаків міцної статури. Після короткої словестного перепалки почалася бійка. Співробітники поліції відразу спробували розняти їх, - цитує видання співробітника аеропорту. - Козаки намагалися задушити бас-гітариста американським прапором, після невдалої спроби прапор був порваний на очах у музикантів».

Крім того, проти басиста гурту Джареда Хасселхоффа можуть відкрити кримінальну справу – його вже допитали в рамках дослідчої перевірки. Самі ж музиканти кажуть, що це випадковість, бо все, що йде зі сцени, має пройти через штани басиста.

Нагадаємо, що міністр культури Росії назвав Bloodhound Gang "ідіотами" та заборонив концерт гурту. Росіян дуже розлютив одеський експромт музикантів із "триколором".
russian.rt.com.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ