Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович: Євроінтеграція – наш вибір

Україна є і залишиться надійним партнером Європейського Союзу. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Міністром закордонних справ Угорщини Яношем Мартоні, повідомляє прес-служба глави держави.

Глава держави наголосив, що курс України на євроінтеграцію залишається незмінним, адже йдеться про свідомий вибір Українського народу. Президент додав, що активне реформування, яке зараз відбувається в різних сферах діяльності країни, також напряму пов’язане з нашим прагненням досягти європейських стандартів якості життя.

«Все, що ми робимо в питанні євроінтеграції, ті реформи, які відбуваються зараз в Україні, – ми робимо, в першу чергу, для Українського народу. Цей процес буде продовжуватися. У нас є переконання, які ми не змінюємо – і це переконання наших громадян», - сказав Віктор Янукович.

Президент загалом позитивно оцінив розвиток взаємин України та Євросоюзу. «Більш прогнозованих, ніж за ці півтора роки, відносин між Україною та ЄС не було. Ми дуже цим пишаємося. Тому що це досягнення всіх політичних сил і громадянського суспільства України», - сказав він. Глава держави зокрема зазначив, що сьогодні «на стадії завершення» перебуває Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом, яка також передбачає створення всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ