Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Янукович: Перинатальний центр у Кіровограді профанація? Якщо так - будете відповідати

Президент України Віктор Янукович доручив Віце-прем’єр-міністру - Міністру охорони здоров’я Раїсі Богатирьовій розібратися в ситуації, що склалася довкола нещодавно відкритого Кіровоградського обласного перинатального центру. Про це він заявив на засіданні Ради регіонів. Про це повідомила прес-служба глави держави.

«Я просив би вас, щоб ви розібралися достеменно, що там сталося», - сказав Глава держави. Він наголосив, що хоче мати об’єктивну та повну інформацію щодо стану, в якому реально перебуває цей медичний заклад.

«Цей перинатальний центр - це профанація? Якщо це так - будете відповідати. Якщо ні - візьміть відповідальних фахівців, журналістів, виїдьте на місце, зустріньтеся та поговоріть з людьми. Ми повинні знати правду», - сказав В.Янукович, звертаючись до керівництва Кіровоградщини.

«Створювати сенсації на тій справі, яку ми з вами спільно робимо, я вважаю, неправильно - перш за все, по відношенню до людей. Це означає людей дезорієнтувати, тому що вони чекають дійсно якісної медичної допомоги», - зазначив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ