Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Дрогобичі вимагали обіцяний владою стадіон "Галичина"

1 квітня біля Ратуші Дрогобича мешканці міста вимагали у влади відкриття стадіону "Галичина" Акція відбулась у зв’язку з обіцянками міського голови Дрогобича Олексія Радзієвського до початку квітня завершити реконструкцію об’єкту та урочисто його відкрити. У протесті взяли участь представники "Фронту Змін" на Дрогобиччині, які були співорганізаторами заходу, повідомила прес-служба ЛОО «Фрон Змін».

З-під стін мерії протестувальники з транспарантами "Обіцяли Євро – зробили руїну!", "Будівельникам - зарплату, вболівальникам – стадіон!", "Пообіцяли – виконуйте!" та партійною символікою вирушили на відкриття стадіону. В акції взяли участь депутат Львівської обласної ради, член "Фронту Змін" Микола Баран, прес-секретар ЛОО ПП "Фронт Змін", голова фракції у Дрогобицькій районні раді Іван Матковський, депутати Дрогобицької міської ради, активісти та члени партії.

«Реконструкція дрогобицького стадіону "Галичина" - чи не найбільший провал для міста. Будівельники стадіону – представники дрогобицьких фірм-субпідрядників (ТзОВ "ЛЛ-Дрогобичтрансбуд", ФОП Дмитрах О.Л., ТзОВ "Спецмонтаж №426" та ТзОВ "Сантехмонтаж-539") звернулися за допомогою до депутатів Львівської обласної ради Степана Кубіва та Миколи Барана з проханням захистити їх від сваволі, допущеної щодо них як субпідрядних організацій під час участі у реконструкції стадіону у м. Дрогобичі.

На даний час склалась критична ситуація з платежами, оскільки генеральний підрядник – київська фірма ТзОВ "Трест Промтехмонтаж-2" – відмовився заплатити необхідні кошти субпідрядним організаціям та підписати акти виконаних робіт. Дрогобицькі фірми були, таким чином, позбавлені можливості вести подальшу діяльність на об’єкті та перестали виплачувати заробітну плату працівникам. Затримка зарплат триває вже 5 місяці. Окрім цього є затримка коштів перед фірмами-постачальниками будматеріалів. Натомість відомо, що державні кошти на рахунок фірми-генпідрядника надійшли, проте, як бачимо, за призначенням їх скеровувати не поспішають», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ