Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 20 по 22 квітня пройде гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

З 20 по 22 квітня у Львові на подвір'ї палацу Потоцьких вперше відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці», в якому візьмуть участь місцеві виробники продуктів і ресторатори, – повідомили організатори.

 Розпочнеться фестиваль 20 квітня гала-вечерею, на якій за одним столом зберуться понад 300 осіб - представники гастрономічної галузі, готельєри, туристичні оператори, а також місцева влада, щоб у невимушеній атмосфері обговорити питання розвитку туристичної галузі Львова.

Далі протягом 21-22 квітня всі бажаючі зможуть відвідати ярмарок-презентацію страв львівської кухні, де можна буде посмакувати найсмачнішими стравами від львівських ресторанів.

Крім того, під час фестивалю у ресторанах та кав’ярнях Львова, які братимуть участь у заході, проведуть майстер-класи з готування певних страв чи дізнатися певні секрети майстерності від шеф-кухарів цих закладів.

Також в рамках фестивалю «Львів на тарілці» пройде «Український кавовий фестиваль», який об’єднаєчотири національні чемпіонати, на яких буде визначено найкращих спеціалістів з приготування кави в Україні.

«Львів має стати гастрономічною столицею України, адже саме тут є унікальна кухня, яка поєднує як українські, так і польські, австрійські, вірменські, єврейські та інші страви. Тому цього року і започаткований такий фестиваль, який, я сподіваюсь, стане традиційним та щороку представлятиме все багатство львівської кухні», – зазначив організатор фестивалю Андрій Сидор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ