Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА подала пропозицію в Мінрегіонбуд для участі в програмі «Доступне житло»

Головне управління з питань містобудування та будівництва Львівської облдержадміністрації подало на Міжвідомчу комісію з розгляду пропозицій щодо формування переліку об'єктів житлового будівництва при Мінрегіонбуду України багатоквартирний житловий комплекс з вбудованими приміщеннями громадського призначення «САНТА-НОВА» на 190 квартир загальною площею 11 149,00 кв. м. для участі в програмі «Доступне житло іпотечне кредитування житла під 3% річних».

Даний комплекс розташований за адресою: Львівська область, Пустомитівський район, с. Зубра, вул. Лісна 50а. Забудовник -  приватне підприємство «Гал-Експресія».

Об’єкт належить до ІІІ категорії складності. Будівельна готовність об’єкта на даний момент складає 12 %. На даний час у зазначеному об’єкті є вільними від зобов’язань перед третіми особами та пропонуються до участі в програмі надання державної підтримки для будівництва і придбання доступного житла 190 квартир загальною площею 11 149,00 м2, з них: 90  однокімнатних квартир загальною площею  4 564,0  кв. м;  80     двокімнатних квартир загальною площею  4 928,0  кв м; 20  трикімнатних квартир загальною площею  1657,0 кв м;

Вартість 1 кв м загальної площі квартири у зазначеному будинку  6 150,00 гривень,

Об’єкт буде введено в експлуатацію до 15 вересня 2013 року та передано під заселення громадянам квартири, підключені до мереж та забезпечені газо-, електро-, водо-, теплопостачанням тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ