Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Дубневич вимагає від ЦВК пояснити, чому з нього зробили "безхатченка"

Кандидат у народні депутати України по виборчому округу №118 Богдан Дубневич вимагає, аби Центральна виборча комісія пояснила, чому в його декларації про доходи, що розміщена на сайті ЦВК, відсутні дані про належне йому нерухоме майно. Про це йдеться в заяві до ЦВК, яку Богдан Дубневич написав вчора, 3 вересня, повідомила прес-служба кандидата.

Із незрозумілих мені причин, на офіційному сайті Центральної виборчої комісії http://www.cvk.gov.ua, де розміщена моя Декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2011 рік, у ній повністю відсутня інформація, щодо наявного у мене та членів моєї сім'ї нерухомого майна, а саме: в розділі ІІІ Декларації "Відомості про нерухоме майно" колонки про місцезнаходження об'єктів нерухомості майна та їх площі, заретушовано, тобто фактично вилучено з публічного доступу", — йдеться в заяві.

Богдан Дубневич заявляє, що підстав для цього не було, оскільки ні він, ні його довірені особи не просили ЦВК обмежувати доступ до інформації, зазначеної у декларації.

Відтак Богдан Дубневич вимагає, аби ЦВК, по-перше, надала офіційне пояснення про причину вилучення із його декларації інформації, що стосується переліку та площ нерухомого майна, яке належить йому та членам його сім'ї. По-друге, розмістила на своєму офіційному сайті його декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2011 рік, що була подана ним 30 липня 2012 року при реєстрації кандидатом у народні депутати України, у повному обсязі без ретушування та виправлень, із зазначенням всього задекларованого ним нерухомого майна. 


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ