Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колесніченко своєю формою офіцера Червоної Армії вчинив кримінальне правопорушення, - Михальчишин

Це дуже знаково, що Вадим Колесніченко вдягнув форму офіцера Червоної Армії. В Україні існує стаття Кримінального кодексу, яка передбачає покарання за несанкціоноване носіння одностроїв і самовільне присвоєння собі будь-яких військових знаків розрізнення. Про це в коментарі Гал-інфо заявив народний депутат України від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин.

«Вадим Колесніченко зробив вчинок, який підпадає під ознаки кримінального правопорушення. З Колесніченком ми зустрінемось наступного тижня, тому далі буде», - сказав Михальчишин.

На запитання, чи планує Михальчишин теж вдягнути військову форму, він пожартував: «Я вдягати форму не буду. Хіба спортивну».

Нагадаємо, що нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко прийшов у вівторок, 7 травня,  на зустріч з пресою в Севастополі у формі офіцера Червоної Армії.

"Я одягнув сьогодні цю форму на противагу тому, що есесівська форма стала атрибутом молодіжного руху на Західній Україні і в центральній частині нашої держави. Я вважаю, що половина тих хлопців, які ходять у фашистській формі, викидають руки в есесівському привітанні, це одурманені і обдурені підлітки", - заявив Колесніченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ