Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Правий сектор» готує арешти та оголосив алгоритм Революції

Провідник ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитро Ярош, представник Правого сектору, на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук оголосив алгоритм Революції та заявив, що після створення Поліції почнеться підготовка арештів.

Він заявив, що необхідно тримаємо периметр Майдану та укріпляти оборонні позиції.

Окрім того, триває набір добровольців, структуризація і вишкіл сил Самооборони та «Правого сектору» з метою перетворення їх у структури Національної Гвардії, Безпеки, Поліції.

Він також додав, що дяльність опозиційної трійки виявилась неефективною, тому розширили кількість людей, які приймають рішення на Майдані: "Бачу приблизно такий ряд: Андрій Парубій, Віталій Кличко, Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок, Юрій Луценко, Віктор Балога, Леся Оробець, Анатолій Гриценко, представник «Правого сектору», можливо ще хтось".

«Правому сектору» вдалось дати новий поштовх Революції та наблизити час Перемоги. Дехто знову намагається збити її темп. Цього допустити не можна. Янукович боїться тільки сили… Кров Героїв Революції не має пролитися марно! Разом – до перемоги!», - написав Дмитро Ярош.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ