Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львівських журналістів вчитимуть наданню першої домедичної допомоги

В четвер, 30 січня, відбудеться безкоштовний навчальний тренінг для журналістів з надання першої домедичної допомоги, повідомила Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Враховуючи нестабільну ситуацію в країні та важливість безпосередньої присутності представників засобів масової інформації в «гарячих точках», Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України проводить безкоштовний навчальний тренінг для представників засобів масової інформації.

Під час тренінгу представники ЗМІ зможуть опанувати найнеобхідніші навики надання першої домедичної допомоги. Як показує світова практика, саме ці знання нерідко рятують життя постраждалого.

Навчання населення навичкам першої допомоги - один з напрямків роботи Товариства Червоного Хреста. Із збільшенням чисельності ДТП, природних стихій та непередбачуваних ситуацій, такі тренінги стали пріоритетними в діяльності Товариства. Крім того, це крок назустріч європейським країнам, де подібні курси та тренінги стали обов’язковими серед владних, силових структур, підприємств та установ.

Базовий курс включає навчання по таким темам:

Принципи надання першої допомоги, з чого почати?

Непритомність, відсутність дихання

Порушення прохідності дихальних шляхів

Серцево-легенева реанімація

Кровотечі

Шок

Травми

Рани, опіки, відмороження

Невідкладні стани

Транспортування постраждалих

Навчання відбудеться за адресою: м. Львів, вул..Лепкого,5 (бічна вул. Листопадового Чину) в приміщенні Медико-соціального центру.

Початок заняття о 12:00 год.

Кількість місць обмежена, тому проводиться попередня реєстрація.

Зареєструватись можна за телефоном 0977779351 (Наталя Мойсеєнко), або написавши на [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ