Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В зоні АТО загинув боєць спецбатальйону «Львів»

У суботу, 16 серпня, під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО смертельного поранення зазнав боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» молодший сержант міліції Попович Володимир Васильович. Щире співчуття родині героя висловив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Про загибель воїна-патріота родичам сповістив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія. «Усі організаційні та фінансові питання, пов’язані з похованням Володимира, візьме на себе Головне управління МВС України у Львівській області. Дату поховання буде повідомлено пізніше. Траурний кортеж уже виїхав за тілом героя», - зазначив він.

Під час виконання бойового завдання ще двоє бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» отримали поранення. За ними вирушив реанімобіль, і невдовзі бійці прибудуть до Львова на лікування. Їхній стан стабільний.

Рішенням міністра внутрішніх справ України, Володимира Поповича посмертно представлено до державної нагороди. Поранених бійців також буде відзначено.

«Керівництво ГУМВС України у Львівській області, весь особовий склад єдині в своїй рішучості припинити порушення закону і жорстоке кровопролиття на території України. Вічна слава героям, полеглим у боротьбі за рідну землю! Вони житимуть, допоки жива пам’ять про них», - йдеться в повідомленні.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ