Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові відбулась обласна конференція Партії розвитку України

Команда розвитку визначилася із керівним складом партійної організації на Львівщині. Цими вихідними у конференц-залі «Арени-Львів» відбулася установча конференція Львівської обласної організації Партії розвитку України. На захід прибули близько двохсот делегатів із різних районів та міст області, які обрали керівництво партійного осередку, а також окреслили найважливіші завдання для діяльності нової політичної сили. Повідомила прес-служба партії.

Офіційна частина заходу розпочалась із привітань на адресу члена Національної політради Партії розвитку України Володимира Зубанова, який напередодні відзначив своє день народження. 

«Мені вкрай приємно сьогодні перебувати саме у Львові. Скажу чесно, за справами, я навіть дещо і забув про власне свято. Дякую, що ви так приємно мені про нього нагадали», - відверто зізнався пан Зубанов.

Опісля приємних слів побажань, делегати розпочали обрання керівного складу осередку. Так, головою Львівської обласної регіональна організації Партії розвитку України обрано депутата Винниківської міської ради Михайла Германа, його заступником - Грицика Богдана Михайловича.  Головою виконкому ЛОРО став Олег Кизима.

«Мені вкрай приємно, що сьогодні громада довірила мені право очолити львівський осередок нової амбітної політичної сили, - зазначив Михало Герман. – Я переконаний, що лише спільними зусиллями, нам під силу вирішити усі ті виклики, перед якими стоїть нині наша держава. Українці не на словах, а на діях сьогодні показують усьому світу, як слід боротися за Батьківщину. І саме час новим політикам робити Україну кращою», - додав він. 

Водимир Зубанов теж упевнений – країні вдасться вистояти перед агресією. І вже сьогодні слід подумати про відродження національної економіки. 

«Наше головне завдання на сьогодні – це вберегти територіальну цілісність держави. І тут нам треба працювати пліч-о-пліч з владою та з Президентом України, - сказав він. - Війна закінчиться рано чи пізно. Ми впевнені, що вбережемо територіальну цілісність, і держава залишиться непорушною. Однак постануть нові питання. Треба повертати Крим, відроджувати економіку. І тут дуже важливо знайти рішення, ідеї, цілі, які можуть об’єднати нас всіх», - додав політик.

Член політради Партії розвитку України Олександр Туісов заявив, що новостворена політична сила відкрита до співпраці з будь-якими іншими політичними партіями: «Ми працюємо з людьми. Ми намагаємось знайти об’єднуючі елементи для суспільства.Зокрема, ми проводимо роботу із популяризації української мови. Завдання, яке ми перед собою ставимо, це налагодження співпраці з громадськими організаціями та з іншими політичними силами. Ми постійно говоримо, що ми відкриті до співпраці. Давайте разом шукати діалог, консенсус, аби вийти з цієї соціально-політичної, економічної кризи», - сказав політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ