Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Я дуже щасливий, що у моєму віці можу підтримати молоду людину - Данила Лубківського», - В’ячеслав Брюховецький

В’ячеслав Брюховецький, почесний президент університету «Києво-Могилянська академія», член ініціативної групи «Першого грудня» став довіреною особою Данила Лубківського, заступника міністра закордонних справ та кандидата у народні депутати у виборчому окрузі 118. Повідомили у штабі кандидата.

«Я дуже щасливий, що у моєму віці можу підтримати молоду людину. Також хочу запросити львів’ян підтримати свого земляка на виборах до Верховної Ради. Те, що відбувається сьогодні – це зміна поколінь. Виросло нове покоління українців із новими сучасними поглядами на світ. Данило – один із них. Він не має багато грошей, а усе життя займається дипломатією. Данило Лубківський працює над тонкою та дуже складною матерією без якої неможливе життя держави. А найголовніше, що він один із тих, хто відповідає за імплементацію законодавства, в рамках якого відбувається співпраця України з Європейським Союзом. Ми нарешті дочекалися тих людей, які можуть змінити наше життя на краще. Я з усією відповідальністю кажу, що саме такі люди зараз потрібні у політиці», - сказав В’ячеслав Брюховецький.

В’ячеслав Брюховецький є головним ініціатором відродження Києво-Могилянської академії як сучасного вищого навчального закладу, побудованого на зразках північно-американських університетів, згодом він був ректором і президентом університету «Києво-Могилянська академія».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ