Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Святі Сиру і Вина у Львові частуватимуть ексклюзивним кавовим вином

Цих вихідних, 24-26 жовтня, на подвір’ї Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться ювілейне V Свято Сиру і Вина. Повідомили організатори свята - компанія "DIK-ART"

Традиційно в рамках Свята запрацює великий Ярмарок сиру та вина, де представлять продукцію як великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти. Саме тут для кавоманів та поціновувачів вин Свічкова кав’ярня презентує ексклюзивне кавове вино.

«Цей напій народився з поєднання доброго вина та свіжої кави світлого обсмаження. Протягом 12 годин вино проходить крізь грубо помелену каву та відфільтровується в окрему ємність, набираючи найкращих смаків високогірної арабіки. Процес відбувається за технологією холодного настоювання, завдяки якому вдається уникнути екстракції більшості кислот і кофеїну та зберегти унікальні кавові мастила та ефіри, які, власне, і надають вину характерний кавовий смак», - зазначив баріста «Свічкової кав’ярні» Іван Болгаров.

Також на Святі Сиру і Вина запрацює велика Давильня винограду, святкова пошта «Зі Львова з любов’ю», відбудуться майстер-класи з виготовлення сирних свічок від «Львівської свічкової мануфактури», уроки живопису і картини вином. Зауважимо, Свято Сиру і Вина з нагоди ювілею дарує усім повнолітнім гостям келих вина!


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ