Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трьох заступників начальника Львівського обласного МВС звільнили за корупцію

Троє заступників начальника Львівського обласного управління міліції потрапили під дію Закону про очищення влади, - Facebook "Дорожній контроль Львів".

"ДК Львів" отримали інформацію, що Аваков підписав наказ про звільнення керівного складу УМВС у Львівській області - Вучкана, Маруняка та Карпінця. Наскільки відомо ДК, усі вищеперелічені посадовці пішли на лікарняне. Можливо це не весь перелік посадовців-міліціянтів, які попали під закон про очищення влади."


Сьогодні цю інформацію підтвердив ZAXID.NET з посиланням на начальника ГУ МВС  у Львівській області Дмитра Загарію.

Зокрема Загарія заявив : «Троє моїх заступників потрапили під дію Закону про очищення влади, на даному етапі Андрій Карпінець вже  звільнений наказом від 20 жовтня, бо він написав рапорт заздалегідь і пішов на пенсію. Перший заступника та начальник слідчого управління Сергій Вучкан та заступник і начальника міліції громадської безпеки Сергій Маруняк зараз перебувають у відпустках. Як тільки вони повернуться, то автоматично будуть звільнені із займаних посад».

Він також заявив, що наразі це вся інформація, якою він розпоряджається, наказу міністра МВС України щодо згаданих правоохоронців Дмитро Загарія ще не бачив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ