Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Японська компанія “Марубені” розглядає можливість інвестування на Львівщині

Сьогодні, 20 листопада, т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський провів зустріч із представниками японської торгової компанії “Марубені”. Темою сьогоднішнього діалогу стало питання залучення інвестицій компанії в бізнеспроекти нашого регіону, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі керівник області зазначив, що для Львівщини актуальною  є можливість впровадження новітніх технологій в агропромисловий комплекс, у виробничі підприємства та енергетику. “Нам потрібно розширяти ділові контакти. Знаємо, що ваша компанія має багаторічний досвід і є широкопрофільною компанією. Тому зроблю все можливе , аби клімат для вашої діяльності тут був максимально сприятливий”, - запевний Юрій Турянський.

Представники компанії “Марубені” повідомили, що їхня компанія має свої представництва у більш ніж 30-ти країнах світу, зокрема на ринку України працює вже 18 років. Має суттєві здобутки у всіх напрямках господарської діяльності, починаючи від сільського господарства і закінчуючи такими складними напрямками як енергетика, зелені технології, видобуток корисних копалин і продаж мінеральних добрив.

“Основний проект, у якому Львівщина може співпрацювати з нами - це спільний проект на Стебницькому ДГХП «Полімінерал», де є серйозний потенціал для вкладення інвестицій загальним об'ємом понад 400 млн доларів. Другий напрямок — це зернотрейд, оскільки Львівщина є прикордонною областю, відтак має достатній потенціал для поставки зернових на європейські ринки. Ще один напрямок для співпраці ми розглядаємо рекострукцію житлово-комунального господарства та об'єктів водопостачання”, - розповіли представники компанії “Марубені”.

Як підсумок зустрічі, Юрій Турянський запропонував представникам компанії “Марубені” підписати Меморандум про подальшу співпрацю.

“Нам цікаво, що ваша компанія є транснаціональною та розуміє сучасний тренд ринків, це дуже важливо. Ми готові вас ознайомити з комплексом інженерного господарства області, з теплокомунальною енергетикою через презентацію промисловості Львівщини”, - підсумував очільник області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ