Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика  |  Cуспільство

У Стрию у земельний список разом з героями потрапили міські судді, чиновники з мерії та їхні родичі

Міські обранці Стрия вирішили дослухатися до вимог громадських активістів міста та виділити земельні наділи воїнам що на передовій захищають нас від кремлівського окупанта. Проте у список таких щасливців разом з героями потрапили міські судді, чиновники з мерії та їхні родичі. Про це повідомили у львівському "Правому секторі".

І далі: "Протидіяти такому «народному» розподілу землі вирішив «Правий сектор» Стрийщини разом з місцевими активістами. Люди з закликами «Землю тим – хто її закищає!» прийшли під сесію тамтешньої міської ради. Їхні вимоги – не прирівнювати вершки суспільства до воїнів АТО. Депутатів, а також самого мера Шрамов’ята провели по імпровізовані доріжці, що була встелена вимогами до можновладців.

Серед 61-го воїна АТО у додатку №1 у черзі на земельний наділ “затесалися” Голова Стрийського міжрайонного суду Бароковський В.М, ( залишився в кріслі голови незважаючи на шалений спротив громадськості та активістів).Він є власником численних земельних ділянок. Такий ж подарунок від мерії хотіли отримати: Стецик І.М. – другий заступник міського голови, Темник Б.Б – син начальниці юридичного відділу Стрийської міської ради, Гула І.Й. – депутат, чоловік судді Стрийського міськрайоного суду, Волинець О.З.-дружина директора відділення міського фонду соціального стахування, Петрівський В.Б.- зам.начальника Стрийського УМВС та інші представники владної еліти міста.

Список з воїнами – оприлюднили на сайті, а додаток з «стрийською елітою» мали проштовхнути пакетом. Та ці хитрощі цього разу не спрацювали, і додаток №1 з порядку денного пленарного засідання виключили.

«Представники Правого сектора Стрийщини обіцяють тримати на контролі всі дії Стрийської міської ради та не допустять подальших земельних «дерибанів». Ми проти того щоб земельні наділи надавалися держслужбовцям, чиновникам, суддям, членам їх сімей, а в той час понад 20-ом воїнам з АТО, які документально підтвердили свою участь у воєнних діях на Сході України, землі не вистачило » – зазначив лідер «Правого сектора» Стрийщини Михайло Алєксєєв".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ