Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Правий сектор підтвердив участь свого бійця в конфлікті з застосуванням холодної зброї біля гуртожитків політехніки

Речник Правого сектору Львівщини, відповідаючи на запитання журналістів, підтвердив участь бійця Правого сектору в конфлікті, що стався вчора, 16 березня, біля гуртожитків політехнічного університету. В наслідок конфлікту постраждали троє хлопців, в них ножові поранення.

"Справді, вчора в тому інциденті брав участь 21-річний боєць Правого сектору, котрий щойно повернувся з зони АТО. Він був учасником конфлікту, зараз слідством займаються правоохоронні органи.  Ми не можемо ані засуджувати його дії, ані спростовувати їх. Це визначить слідство", - зазначив Тарас Кузяк, речник Правого сектору Львівщини.

Він також наголосив, що боєць був контужений, мав поранення та щойно повернувся з передової. "Про його психічний стан важко судити. Він зараз перебуває в психоневрологічному диспансері на обстежені. Це проблематика багатьох учасників АТО, котрі повернулись з передової", - наголосив Тарас Кузяк.

Нагадаємо, 16 березня о 19:05 на вулиці Сахарова чоловік в військовій формі завдав ножових поранень трьом хлопцям. Потерпілим надали допомогу медики, котрі прибули на місце події. В одного з потерпілих важке поранення ноги. Нападник був затриманий студентами, котрі мешкаю в гуртожитку поруч.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ