Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Народний депутат буде стежити за ходом розслідування справи, у якій фігурує професор юрфаку ЛНУ ім. І.Франка

Генеральна прокуратура України скерувала прокурору Львівської області звернення народного депутата України Олександра Сочки щодо перевірки досудового розслідування кримінального провадження, де головним фігурантом є посадова особа Львівського національного університету імені Івана Франка.Про це Гал-інфо повідомив редактор львівського правозахисного сайту «Правком» Віктор Корнієнко, в інтересах якого народним депутатом Олександром Сочкоюбуло підготовлено депутатське звернення в Генеральну прокуратуру України.

Йдеться про кримінальне провадження, яке п’ять місяців тому було зареєстровано Галицьким райвідділом міліції за статтею «Самоправство» та у якому фігуруєзавідувач кафедри теорії та філософії права юридичного факультету Львівського національного університету ім. І.Франка, професор, доктор юридичних наук Людмила Луць.

У депутатському зверненні, зокрема, зазначається, що розслідування даногокримінального провадження було доручено слідчій, яка лише у минулому році закінчила Львівський державний університет внутрішніх справі немає необхідного досвіду роботи. Окрім того, звертається увага на низку фактів, що можуть свідчити про вчинення корупційних та шахрайських дій та які через неналежне досудове розслідування перевірено не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ