Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Овердрафти та автокредити «Кредобанку» увійшли до ТОП-3 найкращих пропозицій на українському ринку

«Кредобанк» отримав перемогу в кількох номінаціях четвертого дослідження «50 провідних банків України», що проводилося компанією «Фінансовий клуб». Зокрема, банк посів 3-тє місце у номінації «Овердрафти», 3-тє місце у номінації «Автокредити», а також 8-ме місце у номінаціях «Інтернет-банкінг» та «Кредити малому та середньому бізнесу». Повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

У загальному заліку за кількістю набраних балів «Кредобанк» посів 13-те місце серед 50 провідних українських банків. Рейтинг 50 провідних банків України розраховувався на основі внутрішньої інформації банків, що надавалися фінансовими установами. До уваги бралися квартальні та річні показники учасників ринку за минулий рік, а також дані анкетування банків. Банки оцінювалися за напрямками діяльності: обслуговування фізичних та юридичних осіб, операції з платіжними картами, різноманітними видами кредитування фізосіб та корпоративних клієнтів, технологіями, що використовуються, а також за іншими показниками. Аналітики «Фінансового клубу» спільно з членами експертної ради визначали ключові фактори, які у різних пропорціях впливали на позицію банків у тематичних рейтингах та підсумковому рейтингу.

«Високі показники у тематичних рейтингах дослідження «50 провідних банків України» стали додатковим та вагомим підтвердженням успішного розвитку бізнесу «Кредобанку» в 2014-2015 роках, незважаючи на несприятливі економічні умови, – говорить голова Правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – «Кредобанк» не лише забезпечує клієнтам високу надійність європейського банку, а й надає їм найсучасніші послуги, що відповідають динамічним вимогам сьогодення».

Експерти фінансового ринку високо оцінюють не лише продуктову пропозицію, а й надійність «Кредобанку». Так, у травні «Кредобанк» посів сьоме місце у рейтингу стійкості українських банків за підсумками першого кварталу 2015 року, проведеного фінансовим порталом «Мінфін». Розрахунок цього рейтингу враховував показники стресостійкості банків та лояльності їхніх вкладників. При визначенні середньої експертної оцінки рейтингу враховувалися думки рейтингових агентств «Експерт-рейтинг», Українського кредитно-рейтингового агентства, Національного рейтингового агентства «Рюрик», а також інвестиційної компанії DragonCapital.

Довідка.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України танайбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи великих банків за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з двох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У лютому 2015 року агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило «Кредобанку» найвищий рейтинг депозитів – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на рівні uaAA, змінивши прогноз зі стабільного на позитивний. У лютому 2015 року «Кредобанк» очолив рейтинг найбільш життєздатних банків України за версією журналу Forbes та увійшов до ТОП-10 найкращих роздрібних банків України за версією журналу «Фокус» і найнадійніших великих банків за версією журналу «Деньги». березні 2015 року «Кредобанк» посів друге місце у рейтингу надійності банківських депозитів України за версією агентства «Стандарт-Рейтинг».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ