Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині у Ясниському кар’єрі купатися категорично заборонено, на озері Байкал - можна

У період літнього відпочинку великою популярністю на Львівщині користується Ясниський кар’єр, однак це місце категорично заборонене для купання. Про це сьогодні, 29 травня, повідомив начальник Львівської центральної водолазної служби Роман Фіце.
Він наголосив, що це – виробничий кар’єр, де працює техніка під великою напругою, а також там різкі перепади глибини та температури води, що сильно ускладнює пошуки людей при виникненні надзвичайних ситуацій.

Роман Фіце зазначив, що керівництво кар’єру забезпечило всі необхідні заходи – поставило загородження, заслони, розмістило попередження, однак люди все ж купаються там. Хоча в останні роки кількість потопельників на Ясниському кар’єрі зменшилася

Ще одне популярне місце літнього відпочинку на Львівщині – це озеро Байкал у Миколаївському районі. За словами Романа Фіце, на сьогодні цей об’єкт є повністю готовий до відпочинкового сезону. Крім цього, там запроваджено пост аварійно-рятувальної служби. «Цей водний об’єкт взятий під опіку державної структури рятувально-водолазної служби», – зазначив Роман Фіце.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ