Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будівництво платного автобану Львів-Краківець буде завершено до 2012 року, - Васюник

Україна погодила будівництво двох додаткових переходів на українсько-польському кордоні. Про це журналістам під час спільної прес-конференції з Віце-прем’єр-міністром Польщі Гжегожем Схетиною повідомив Віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник. Про це повідомила прес-служба Віце-прем'єр-міністра

«Ми обговорювали питання розбудови українсько-польського кордону на останньому засіданні міжурядового комітету по Євро-2012. Зараз польська сторона розглядає питання видачі дозволів на будівництво п’яти додаткових переходів з української сторони, які мають бути введені в дію до Євро-2012. Українська сторона вже погодила будівництво двох переходів», - сказав Іван Васюник.

Водночас польський Віце-прем'єр Гжегож Схетина додав, що для Польщі є дуже важливим об’єктом до Євро-2012 - перехід у Корчові.

«До нього буде доведено автостраду А-4 (польська частина Львів-Краківець). Цей перехід буде основним під час чемпіонату», – уточнив Гжегож Схетина.

Також Іван Васюник повідомив журналістам, що українська сторона кілька місяців тому зверталася до Уряду Польщі, щоб прискорити будівництво автобанів до західного кордону Польщі.

«Ми отримали позитивну відповідь, і до 2012 року будівництво Львів-Краківець буде завершено. Концесіонером з будівництва дороги Львів-Краківець є польський інвестор. Зараз триває завершальний етап переговорів. Наступний етап - підтвердження фінансування. Проект готовий, термін будівництва - близько двох років, і ми до Євро-2012 встигнемо побудувати цю дорогу», – наголосив український Віце-прем’єр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ