Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Чопській митниці затримали партію жіночого одягу на 1,1 млн грн

Прикордонники Чопського прикордонного загону спільно з співробітниками Чопської митниці припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон партії жіночого одягу. Загальну суму вилученого товару становить 1 103 948,07 грн. Про це повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій Бровко.

 

12 жовтня о 18.00 до  міжнародного  автомобільного  пункту пропуску  Тиса” (україно-угорський кордон, Ужгородський район, Закарпатської  області) прибув  мікроавтобус марки “Мерседес”, з українськими  реєстраційними номерами. Транспортним  засобом, який прямував  на в’їзд  в Україну,  керував   громадян  України  Андрій К.,  1960 року народження.

 

Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, прикордонники  та  митники  прийняли рішення про проведення більш детального огляду вантажу та транспортного засобу.

 

В результаті огляду були виявлені приховані від прикордонно-митного контролю товари іноземного виробництва, а саме жіночий одяг, відомих європейських брендів, різних моделей, кольорів, фасонів та розмірів, (нижня білизна – 508 шт., одяг -563 шт.) що був прихований в передній частині багажного відсіку мікроавтобуса, під особистими речами водіїв та упакований в  5-ти дорожніх сумках, а також в 12-ти  поліетиленових пакетах обклеєних клейкою стрічкою.

 

Доступ до прихованого став можливим після вивантаження 2/3 частин вмістимості багажного відсіку мікроавтобуса з особистими речами водіїв.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ