Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок назвав Януковича пристосуванцем

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок вважає принизливим для майбутнього президента України Віктора Януковича отримувати благословення від іноземної церкви. Про це він сказав, коментуючи той факт, що глава Російської православної церкви, Святійший патріарх Московський і всієї Русі Кирило очолить молебень у Києво-Печерській лаврі в день інавгурації президента України Віктора Януковича.

 

"Це просто принизливо для українців - маючи свою церкву, отримувати благословення майбутньому президентові Української держави від іноземної церкви", - сказав Тягнибок.

Він нагадав, що ще до виборів Янукович отримував благословення від Московської церкви.

"Це говорить про вектор зовнішньої і внутрішньої політики України, який буде проводитися найближчим часом. Позиція Януковича є лакейською, холуйською, пристосуванською, і вона каже, що навряд чи він буде вести самостійницьку українську політику", - зазначив Тягнибок.

Він також додав, що Київська організація ВО "Свобода" буде брати участь у публічних заходах протесту проти приїзду глави Російської православної церкви Кирила в Україну, передає ІМК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ