Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У парламенті лежить покійник - парламентаризм, – Шкіль

В Україні парламетаризм поховали, тому нема сенсу повертатися в парламент. Про це сьогодні, 20 грудня, на прес-конференції у Львові заявив народний депутат від БЮТ-Батьківщина Андрій Шкіль.

«Нині прокуратура працює за принципом, як вона працювала в часи кучмізму – те, що ви зараз не сидите – це не свідчення вашої невинуватості, а наше недопрацювання. Наступна хвиля наступів на демократію планується на весну 2011 року».

За словами нардепа, податковим та пенсійним кодексами, побоями у Верховній Раді президент та прем’єр вітають громадян з Новим роком та Різдвом. Він також упевнений, що незаконність порушення кримінальної справи проти Тимошенко і проти керівників опозиції буде все ж таки доведена.

«Нам повертатися в парламент нема жодного сенсу, тому що ми вже парламентаризм поховали, а приміщення, в якому лежить покійник, не заслуговує на те, щоб туди приходити і з цим покійником говорити – це справа священика», – заявив Андрій Шкіль.

На його думку, влада зробить усе можливе, щоб побудувати «поліцейську державу», в якій «активних залякають, а байдужих залишатимуть байдужими».

Про дії Януковича та його команди Шкіль висловився метафорично: «Влада діє за їх поняттям «лоха», тобто українську державу, треба нагинати до кінця, бо якщо дати їй розігнутися, то потім доведеться нагинатися самому».

На фото нардеп Андрій Шкіль пікетує Львівську обласну прокуратуру. 20 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ