Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голови трьох обласних рад хочуть взяти на поруки підозрюваного у пошкодженні пам’ятника Дзержинському

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда та голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич просять змінити запобіжний захід у вигляді взяття під варту, застосований до громадянина України, жителя м.Запоріжжя Гудименка Юрія Володимировича, шляхом заміни його іншим – особистою порукою. Про це вони пишуть у своєму листі на адресу Генерального прокурора України Пшонки В. П., Міністра внутрішніх справ України Могильова А. В., Прокурора міста Запоріжжя та Жовтневого районного відділу УМВС України в місті Запоріжжя, повідомила прес-служба Львівської облради.

У цьому листі голови трьох обласних рад "ручаються за належну поведінку та явку Гудименка Юрія Володимировича за викликом в органи дізнання, досудового слідства чи в суд на першу про те вимогу".

Вони також зазначають: "Гудименко Юрій Володимирович є активним діячем у громадському житті Запоріжжя, проявив себе як відповідальний, дисциплінований та умілий керівник у молодіжному середовищі краю.

Гудименко Ю.В. позитивно характеризується за періоди навчання у школі і Запорізькому національному університеті, а також за місцем проживання. Фактів застосування приводів з боку органів внутрішніх справ стосовно Гудименка Ю.В. не було".

Свободівця Юрія Гудименка, нагадаємо, підозрюють у тому, що він облив фарбою пам’ятник Дзержинському у Запоріжжі в травні минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ