Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ІІ Тиждень творчості людей з особливими потребами пройде у Львові під гаслом «Ми творчі, а ти?»

Із 16 до 22 травня у Львові пройде ІІ Тиждень творчості людей з особливими потребами під гаслом «Ми творчі, а ти?». Львів’янам та гостям міста буде представлено 30 різноманітних заходів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Метою Тижня є сприяння розвитку творчих здібностей в осіб з неповносправністю й популяризація методу реабілітації через творчі пориви, шляхом об’єднання зусиль профільних організацій у проведенні соціокультурних та навчальних заходів», - повідомила керівник проектів МТЦ «Непротоптана стежина» Анастасія Войтюк.

Участь у заходах Тижня візьмуть 14 організацій, які об'єднають свої ідеї та ресурси і проведуть студентам, школярам, психологам, педагогам, працівникам недержавних та державних організацій, людей з особливими потребами та їх родин та усіх зацікавлених заходи, які покажуть специфіку їх діяльності, відкриють нові моделі роботи та допоможуть знайти однодумців у роботі з людьми з особливими потребами.

«Львів – це культурна столиця нашої держави. Такий високий статус зобов’язує постійно забезпечувати можливість розвиватись культурно й проявляти таланти всім категоріям громадян, зокрема соціально вразливим, як от люди з особливими потребами. Торік у Львові успішно пройшов І Тиждень творчості людей з особливими потребами під гаслом «Творити-радіти». Відтак, цього ж року ми не відійшли від започаткованої торік справи, й радо підтримали ініціативу проведення ІІ Тижня творчості», - додала заступник начальника управління соціального захисту Наталія Кузяк.

Цьогоріч новинкою "Тижня творчості.." стане танцювальний флеш-моб, який відбудеться двічі: 16 травня о 16.00 та 22 травня о 13.00. Місце проведення: біля пам`ятника Т. Шевченку на пр. Свободи. До його проведення запрошено всіх охочих. Для цього організатори підготували танець, який можна переглянути на сторінці «Тижня творчості..» - www.mytvorchi.blogspot.com. Для участі у флеш-мобі необхідно вивчити танець, одягнутись згідно з дрес-кодом флеш-мобу (біла футболка та джинсові штани) і прийти у назначений час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ