Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Батько Святослава Сопільника, звинуваченого в стрілянині 9 травня, просить допомоги львів’ян

Батько Святослава Сопільника, якого звинувачують у стрілянині 9 травня у Львові, звертається за допомогою до мешканців Львова. У зверненні, яке він розповсюдив у львівських ЗМІ, Любомир Сопільник просить львів’ян надати інформацію про людей, які побили його сина.

Подаємо звернення повністю:

«9 травня 2011 року на вул. Личаківській у Львові було по-звірячому побито і пограбовано мого сина – Святослава Сопільника та його товариша – Андрія Карамана. За цим фактом порушено дві кримінальних справи – за статтями «Грабіж» та «Хуліганство». Однак на сьогодні їх розслідування зайшло в глухий кут. Причина – поки що не вдається встановити осіб, які скоїли ці злочини. Водночас у моєму розпорядженні є відео, яке до сих пір ніде не було показано, і яке може допомогти встановити особи нападників. Цей відеоматеріал я розмістив на сайті: перше відео, друге відео.

Якщо хтось впізнає цих злочинців і надасть відносно них інформацію, я готовий виплатити винагороду. Контактний телефон: 247-20-21. Батько постраждалого Любомир Іванович Сопільник".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ